• Om oss

  Presenta er leverandør av spiselige profileringsprodukter til næringsliv og organisasjoner.

  Det har tatt mer enn 25 år å komme dit vi er i dag. En reise som kjennetegnes av vekst på alle områder innenfor vår nisjè i reklamemarkedet. I 1986 introduserte vi ordet reklamkonfekt på det skandinaviske markedet og i dag er Presenta en ledende leverandør av spiselige profileringsprodukter – både som give-aways og firmagaver.

  Våre kunder finnes over hele Norden. Små og store selskaper og organisasjoner som alle deler entusiasmen for en smakfull profilering. Presenta er derfor, utover Norge, også etablert med selskaper som betjener Sverige, Danmark og Finland. I Norge har Presenta siden 1993 hatt sitt hovedkontor i Svolvær, hvor 11 dedikerte medarbeidere sammen med våre norske kunder arbeider med gode løsninger på spiselige reklameprodukter.

  Vi tilbyr et bredt sortiment som omfatter drops, karameller, sjokolade, konfekt, snacks og drikkevarer, alt med en personlig emballasje med logo og reklamebudskap. Som kunde hos Presenta får du en personlig, fleksibel og pålitelig samarbeidspartner som alltid leverer. Vi vil ganske enkelt vare Nordens beste og mest påliteligste leverandør av spiselige reklameprodukter.

  Velkommen til Presenta og vår verden av smakfull profilering!

 • Spiselig profilering – hvorfor?

  Tilbudet av profileringsprodukter er i dag nesten uendelig. Hvilke produkter skal du benytte for å skape økt interesse og goodwill for ditt selskap? Produktene du velger å gi til mottakeren vil representere ditt selskap og du vil selvsagt at dette skal skje på den best mulige måten. Tanken er naturligvis at mottakeren skal sette pris på å få noe og på den måten minnes ditt selskap og få positive assosiasjoner. Tre argumenter for å velge spiselig reklamekonfekt når du skal profilere ditt selskap:

  Smakssansen

  Reklamekonfekt påtrykt din firmalogo eller budskap har den store fordelen at den stimulerer ytterligere en av våre sanser – nemlig smakssansen! Smakssansen kommer til å forsterke budskapet du formidler på den lille sjokoladebiten, konfektesken, dropset eller dropsesken.

  Interessen

  Drops eller karameller med reklame, i en skål på din messestand eller på resepsjonsdisken, drar til seg flere besøkende enn om du hadde fylt samme skål med reklampenner eller USB-minnepenner med samme reklamebudskap på.

  Kostnadseffektivt

  Reklamekonfekt er kostnadseffektivt! Hvor mange personer har jeg mulighet til å påvirke direkte - til den minste mulige kostnad? Med bare ett kg reklamedrops har du muligheten til å påvirke over 200 unike mottakere – til under en krone!

  Ta en titt på markedets største sortiment av reklamekonfekt. Vi håper du finner noe som passer for deg i din kommende markedsføring og dine konkrete kampanjer. Har du spørsmål om hvordan Presenta kan hjelpe deg å benytte spiselig profilering så ring oss for personlig hjelp og rådgivning på 76 06 74 00

  Hvordan skal ditt varemerke smake?

 • Presentas kundeløfter

  Presenta har ambisjoner om å være Nordens beste leverandør av spiselige reklameartikler og firmagaver. Ved det målet følger en rekke løfter til våre kunder som vi setter høyt hos oss. Løftene føles som en selvfølge for et selskap med vårt høye ambisjonsnivå.

  sikker-levering
  Sikker levering
  Et langt og givende samarbeid krever at man alltid møter kundens forventninger. Å levere i tide er en forutsetning og det må skje noe utenom det vanlige for at Presenta ikke leverer som normalt.  Høy kvalitet
  Som en forlengelse av kundens merkevare setter vi stor prestisje i å levere høykvalitetsprodukter. Alle produkter Presenta tilbyr sine kunder har derfor gjennomgått produktkontroller og tester, som er godkjent av våre myndigheters strenge krav. Det betyr at Presenta alltid tilbyd kvalitet i forhold til bruk av råvarer, produksjon og smakskvalitet på det endelige produkt. Våre kunder skal føle stolthet og sikkerhet når de benytter profileringsprodukter fra Presenta.  Aktivt miljøansvar

  Presentas miljøpolitikk og miljøarbeide innebærer ikke alene at vi holder oss innenfor de lovlige rammene, men også et miljøengasjement både internt og eksternt.
  Et arbeide som handler om intern skolering, klimasmarte transporter og samarbeide med kun de leverandører som deler Presentas høye ambisjonsnivå.  Stor fleksibilitet
  Problemer er til for å løses! Med en fleksibel innstilling og ett stort engasjement bruker det meste å ordne seg. Gjennom årene har vi støtt på kunder som behøver spesialprodukter, tidligere leveringer eller hastebestillinger rett før messer og arrangementer. Det at vi gjør en ekstra anstrengelse for kunden, motiveres alltid av belønningen vi får - glade og takknemlige kunder som alltid kommer tilbake. «Alt er mulig!»

 • Priser
  Alle priser gjelder eksklusiv merverdiavgift. EXW Presenta. Den seneste daterte prislisten eller et skriftlig tilbud er bindene for Presenta. Presenta bekrefter alltid en ordre gjennom skriftlig ordrebekreftelse. Endringer i kostnader som ikke er påvirket av Presenta, som tollavgifter, vareavgiter, valuta m.m. som inntreffer før levering av bekreftet ordre har skjedd, gir Presenta rett til å justere bekreftede priser. I debiterte fraktkostnader inngår frakt, emballasje og pakking.

  Dellevering
  For delleveringsordrer gjelder prisene i ordrebekreftelsen. Endringer som følge av kostnader som ikke er påvirket av Presenta gir Presenta rett til justering av prisene. Delleveringsordrer leveres automatisk til kunde senest på leveringsdato angitt i ordrebekreftelsen, dersom kunden ikke har endret leveringsdato senest 4 uker på forhånd.

  Betalingsbetingelser
  For kredittgodkjente kunder gjelder betaling mot faktura, 10 dager netto. Ved betaling etter forfallsdag debiteres gjeldende morarente i henhold til ordrebekreftelse. For ikke kredittgodkjente kunder gjelder forskuddsbetaling eller bankgaranti.

  Leveringsbetingelser
  Alle varer leveres EXW Presenta sine respektive lager i Norge. Leveringsdato, leveringsmåte samt øvrige leveringsbetingelser fremgår av ordrebekreftelsen.
  Presenta reserveres seg av produksjonstekniske årsaker for kvantitetsavvikelse på inntil +/- 10%.

  Normallevering
  Varene leveres i henhold til bekreftet leveringsdato i ordrebekreftelsen. Levering kan også skje tidligere enn den angitte leveringsdato.

  Ekspresslevering
  Kundens ordre overvåkes og prioriteres hos Presenta foran normalleveringer. For denne tjenesten debiteres et ekspresstillegg. Dersom det kreves ekspressfrakt eller lignende for at bekreftet leveringsdato skal overholdes, debiteres kunden for faktisk kostnad.

  Transportskader
  Presenta er ikke ansvarlig for transportskader som oppstår mellom Presenta sitt lager og kunden (Ref. Leveringsbetingelser). Oppdages det transportskader på leverte varer, skal dette registreres umiddelbart på plassen og reklameres av kunden overfor transportør.

  Garanti
  Presenta garanterer at den leverte varen oppfyller norske myndigheters krav samt at varen er feilfri på leveringstidspunktet.

  Reklamasjon
  Reklamasjoner må være Presenta i hende innen 8 dager etter mottak av varen og fremsettes skriftlig. Reklamasjonen omfatter ikke transportskader (se avsnitt for leveringsbetingelser).

  Returrett
  Presentas produkter produseres spesielt for kunden. Kjøpet er dermed bindende.

  Øvrige betingelser.
  Dersom en bekreftet ordre avbestilles før levering har skjedd, har Presenta rett til å belaste kunden for påløpte faktiske kostnader.
  Annullering av en delleveringsordre som skjer etter at kunden har mottatt første dellevering aksepteres ikke. Presenta reserverer seg for trykk- og skrivefeil i prislister og kataloger.

 • Salgskonsulent
  Presenta Norge AS markedsfører og selger spiselige profilartikler som bl.a. drops, sjokolader og konfektesker til næringslivet og organisasjoner i Norge. Produktene benyttes også i stor grad til gjestepleie i hotell- og restaurantbransjen, hvor Presenta er en betydelig leverandør.
  Presenta er også etablert med søsterselskaper i Sverige, Danmark, Finland, Spania og Tyskland.

  Presenta Norge AS har sitt kontor i Svolvær, hvor 12 medarbeidere holder til i lokaler sentralt i byen.
  Vi er alltid på utkikk etter nye offensive og positive medarbeidere til vår salgsavdeling,
  så dersom du har innstillingen og egenskapene til en sulten selger er det bare å ta kontakt.

  Det er en interessant og krevende jobb med store utfordringer.
  Du bør ha relevant bakgrunn fra salg- og/eller markedsføring, god formuleringsevne og "stå- på"- vilje.
  Det er en klar fordel for en salgskonsulent å være utadvendt og utpreget sosialt omgjengelig.

  Vi tilbyr gode arbeidsforhold, entusiastiske kollegaer, autentisk lederskap og gode lønnsbetingelser.