Produktundersida - Offert

Forespørsel

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om Presenta

Presenta er leverandør av spiselige profileringsprodukter til næringsliv og organisasjoner.

Det har tatt mer enn 25 år å komme dit vi er i dag. En reise som kjennetegnes av vekst på alle områder innenfor vår nisjè i reklamemarkedet. I 1986 introduserte vi ordet reklamekonfekt på det skandinaviske markedet og i dag er Presenta en ledende leverandør av spiselige profileringsprodukter – både som give-aways og firmagaver.

Med et uvanlig høyt ambisjonsnivå rundt kvalitet på råvarer, fleksibilitet, arbeidsforhold, miljøansvar og mye annet stikker Presenta seg ut fra mengden. Helt enkelt kvalitet i hvert ledd. En ambisjon som ikke bare gjennomsyrer det interne arbeidet, men som også deles av alle våre underleverandører.

En vellykket profilering styrker kundens varemerke. For å nå helt fram kreves det mer enn bare å tilby et variert spekter av produkter. Nøkkelen til å skape perfekte løsninger handler om å være lydhør og identifisere kundens behov.

Presenta har allerede et bredt produktsortiment, men også muligheten til å skape helt nye produkter sammen med våre kunder. Bare fantasien setter begrensninger. Dette er et arbeid som skaper et naturlig og voksende sortiment. Det gjør Presenta til den perfekte samarbeidspartner som tar seg av alt fra den mindre kampanjen til den skreddersydde helhetsløsningen.

Våre kunder finnes over hele Norden. Små og store selskaper og organisasjoner som alle deler entusiasmen for en smakfull profilering. Presenta er derfor, utover Norge, også etablert med selskaper som betjener Sverige, Danmark og Finland. I Norge har Presenta siden 1993 hatt sitt hovedkontor i Svolvær, hvor 7 dedikerte medarbeidere sammen med våre norske kunder arbeider med gode løsninger på spiselige profilprodukter.

Vi tilbyr et bredt sortiment som omfatter drops, karameller, sjokolade, konfekt, snacks og drikkevarer, alt med en personlig emballasje med logo og reklamebudskap. Som kunde hos Presenta får du en personlig, fleksibel og pålitelig samarbeidspartner som alltid leverer. Vi vil ganske enkelt være Nordens beste og mest påliteligste leverandør av spiselige profilproduker og firmagaver.

Velkommen til Presenta og vår verden av smakfull profilering!

Tilbudskurv
Tilbudskurven din er tomÅtervänd till butiken
Calculate Shipping
Produktundersida - Offert

Forespørsel