Produktundersida - Offert

Forespørsel

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kundeløfter

Presenta har ambisjoner om å være Nordens beste leverandør av spiselige profilprodukter og firmagaver.
Ved det målet følger en rekke løfter til våre kunder som vi setter høyt hos oss. Løftene føles som en selvfølge for et selskap med vårt høye ambisjonsnivå.


Sikker levering
Et langt og givende samarbeid krever at man alltid møter kundens forventninger. Å levere i tide er en forutsetning og det må skje noe utenom det vanlige for at Presenta ikke leverer som normalt.

Høy kvalitet
Som en forlengelse av kundens merkevare setter vi stor prestisje i å levere høykvalitetsprodukter. Alle produkter Presenta tilbyr sine kunder har derfor gjennomgått produktkontroller og tester, som er godkjent av våre myndigheters strenge krav. Det betyr at Presenta alltid tilbyd kvalitet i forhold til bruk av råvarer, produksjon og smakskvalitet på det endelige produkt. Våre kunder skal føle stolthet og sikkerhet når de benytter profileringsprodukter fra Presenta.

Aktivt miljøansvar
Presentas miljøpolitikk og miljøarbeide innebærer ikke alene at vi holder oss innenfor de lovlige rammene, men også et miljøengasjement både internt og eksternt.
Et arbeide som handler om intern skolering, klima smarte transporter og samarbeide med kun de leverandører som deler Presentas høye ambisjonsnivå

Stor fleksibilitet
Problemer er til for å løses! Med en fleksibel innstilling og ett stort engasjement bruker det meste å ordne seg. Gjennom årene har vi støtt på kunder som behøver spesialprodukter, tidligere leveringer eller hastebestillinger rett før messer og arrangementer. Det at vi gjør en ekstra anstrengelse for kunden, motiveres alltid av belønningen vi får – glade og takknemlige kunder som alltid kommer tilbake. «Alt er mulig!»

Tilbudskurv
Tilbudskurven din er tomÅtervänd till butiken
Calculate Shipping
Produktundersida - Offert

Forespørsel