Produktundersida - Offert

Forespørsel

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Referanser

Presentas kunder er brukere av spiselige profileringsprodukter på tvers av alle bransjer og næringer.

Produktene benyttes gjerne i målrettede kampanjer, men også som fast kundepleie gjennom hele året, som f.eks. drops og sjokolade.   Mange kunder benytter oss til levering av spiselige gaveprodukter til sine kunder og ansatte, spesielt til jul og påske.

Under vil du se logoene til noen av de kunder som vi har hatt gleden av å levere spiselig profilering til gjennom de siste 30 år

Thon Hotels

Thon Hotels har god erfaring med Presenta som leverandør gjennom mange år. Presenta er løsningsorienterte og gjør alt for å etterkomme våre ønsker. De er serviceinnstilte, gode på oppfølging av bestillinger og leverer i tide over hele landet.

Kari B. Andreassen

Thon Hotels AS

Bodø Energi

Vi har bare gode erfaringer med Presenta. Vi blir fulgt opp på en meget god måte både i forkant og i etterkant av bestillinger. Varene kommer til avtalt tid og de er flink og nøyaktig i sitt arbeide med design. I tillegg er de meget konkurransedyktig på pris.

For oss er Presenta en kvalitetsleverandør.

Ole Angellsen
Salgssjef

NESO

NESO har vært kunde hos Presenta i over 8 år. Vi bestiller årlig produkter som vi bruker fast i vår profilering i tillegg har vi fått levert spesialprodukter til spesielle anledninger. Alltid god service, konkurransedyktige priser og leveringstider til å stole på – noe vi verdsetter høyt!

Torill Bentsen
Innkjøps- og salgsrådgiver

Cermaq

Cermaq og Presenta har siden 2008 hatt et godt samarbeid hvor vi har fått testet ut flere ulike profilartikler året gjennom i tillegg til sesongprodukter. Vi opplever Presenta som en god samarbeidspartner som leverer gode produkter og er fleksible ift. levering og «hasteoppdrag».

Mona Johansen
HR Liason

CTM Lyng

Vi er veldig fornøyd med produktene, leveringstid og ikke mist den gode servicen som Presenta leverer. Anbefaler Presenta på det sterkeste.

Trine Dragsten
Markedsassistent

RAISE gruppen

RAISE Gruppen 
Raise Gruppen er veldig fornøyde med samarbeidet med Presenta. Vi har vært kunder i flere år og Presenta yter alltid høyt servicenivå og leverer produkter med god kvalitete!

Cathrine Wallgren
Campaign & Product Manager

Olav Thon Gruppen

Vi har benyttet Presenta i mange år, og opplever at de strekker seg langt for å gi oss en god opplevelse og god service. Har det oppstått misforståelser eller noe har vært feil, så har de vært imøtekommende, hjelpsomme og gjort alt de kan for å rette opp . Presenta er også proaktive og forslagsstillende når vi kommer med en henvendelse. Dessuten svært løsningsorienterte, og tar på seg å dele opp forsendelser og å pakke om dersom vi ønsker det. Ganske ofte svarer de oss med at «alt er mulig»!

Marita Forseth
Markedssjef kjøpesenter

Get Inspired

Get Inspired og Presenta har gjennom flere år hatt et godt og nært samarbeid. Vi er alltid vært fornøyd med produkt, leveringstid og den generelle oppfølgingen vi får og har fått.  For oss er det viktig at våre leverandører kan levere kjapt, til god kvalitet og med evne til å tilpasse seg våre behov. Her er Presenta gode!

Kristin Wikstrøm
Kundesjef

Tilbudskurv
Tilbudskurven din er tomÅtervänd till butiken
Calculate Shipping
Produktundersida - Offert

Forespørsel