Produktundersida - Offert

Forespørsel

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Spiselig profilering – hvorfor?

Tilbudet av profileringsprodukter er i dag nesten uendelig. Hvilke produkter skal du benytte for å skape økt interesse og goodwill for ditt selskap? Produktene du velger å gi til mottakeren vil representere ditt selskap og du vil selvsagt at dette skal skje på den best mulige måten. Tanken er naturligvis at mottakeren skal sette pris på å få noe og på den måten minnes ditt selskap og få positive assosiasjoner. Tre argumenter for å velge spiselig reklamekonfekt når du skal profilere ditt selskap:

Smakssansen

Reklamekonfekt påtrykt din firmalogo eller budskap har den store fordelen at den stimulerer ytterligere en av våre sanser – nemlig smakssansen! Smakssansen kommer til å forsterke budskapet du formidler på den lille sjokoladebiten, konfektesken, dropset eller dropsesken.

Interessen

Drops eller karameller med reklame, i en skål på din messestand eller på resepsjonsdisken, drar til seg flere besøkende enn om du hadde fylt samme skål med reklampenner eller USB-minnepenner med samme reklamebudskap på.

Kostnadseffektivt

Reklamekonfekt er kostnadseffektivt! Hvor mange personer har jeg mulighet til å påvirke direkte – til den minste mulige kostnad? Med bare ett kg reklamedrops har du muligheten til å påvirke over 200 unike mottakere – til under en krone!

Ta en titt på markedets største sortiment av reklamekonfekt. Vi håper du finner noe som passer for deg i din kommende markedsføring og dine konkrete kampanjer. Har du spørsmål om hvordan Presenta kan hjelpe deg å benytte spiselig profilering så ring oss for personlig hjelp og rådgivning på 76 06 74 00

Hvordan skal ditt varemerke smake?

Tilbudskurv
Tilbudskurven din er tomÅtervänd till butiken
Calculate Shipping
Produktundersida - Offert

Forespørsel