Produktundersida - Offert

Forespørsel

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Personvernerklæring


Presenta Norge AS, ved daglig leder, er databehandler for personopplysninger som samles inn gjennom vår webside og i forbindelse med våre kundeforhold

Presenta Norge AS, ved daglig leder, er ansvarlig for behandling av personopplysninger for:

  • Kontaktopplysninger til kunder, referanser, leverandører og andre som vanligvis er offentlig tilgjengelig
  • Ansatte, innleide rådgivere og kandidater til fremtidige stillinger
  • Brukere av vår nettside

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven §19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven §18, 1. ledd). Har du spørsmål rundt dine rettigheter ifm. personvern i Presenta Norge AS, kontakt oss på presenta@presenta.no.

Databehandlere

Presenta Norge har flere databehandlere:

  • Microsoft for Office365 for kontorstøtte verktøy, samt e-poster om ansatte og kommunikasjon vie e-post med kunder. Lagres i skyen i Europa i Office365 hos Microsoft.
  • It-Team for nettverk, kommunikasjon og konto.
  • Telenor AS for telekommunikasjon.
  • PowerOffice As for lønns og regnskapsdata.
  • webCRM for CRM verktøy.
  • Roule AB for utsendelse av nyhetsbrev.

En standard databehandleravtale eksisterer mellom Presenta Norge og våre databehandlere. Peronopplysninger utleveres ikke fra Presenta Norge til andre aktører uten samtykke fra den registrerte.


Behandling av personopplysninger ifm. kunde- og leverandørforhold

Databehandler for personopplysninger tilknyttet kunder, referanser, leverandører og andre som vanligvis er offentlig tilgjengelig. I forbindelse med dialog rundt eksisterende kundeforhold samtykker kunden til behandlingen relatert til aktuelt kundeforhold. Det innebærer samtykke til:

  • Lagring av kontaktinformasjon ansett som nødvendig for utsendelse av tilbud, ordrebekreftelse og korrekturer, varer og faktura, slik som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Informasjonen i denne behandlingen, hvor Presenta Norge er behandlingsansvarlig, vil normalt lagres så lenge kundeforholdet eksisterer. Ved eventuelt opphør av kundeforholdet vil normalt informasjonen slettes etter 5 år.

Behandling av personopplysninger for ansatte, innleide rådgivere og kandidater

Presenta Norge er behandlingsansvarlig for personopplysninger for ansatte og innleide rådgivere i Presenta Norge. I tillegg til kandidater som har søkt på jobb i selskapet. Personopplysningene og lønnsinformasjon lagres i Microsoft Office365 for kontorstøtte verktøy samt i PowerOffice regnskaps- og lønnssystem. Behandlingen baseres på ansettelsesavtale. Ansatte og innleide rådgivere har rettigheter ihht Personopplysningsloven.

Presenta Norges nettsted

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet vårt lagres på egne servere som driftes av Aurora Borealis AS. Det er kun Presenta Norge og databehandlerne som har tilgang til opplysningene som samles inn. Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted.


Kontakt

Presenta Norge AS, org.nr 987656301, Vestfjordgata 42, 8300 Svolvær

Personvernansvarlig: Julie Johansen
Epost: presenta@presenta.no

Tilbudskurv
Tilbudskurven din er tomÅtervänd till butiken
Calculate Shipping
Produktundersida - Offert

Forespørsel